sábado, 17 de septiembre de 2016

Tour de les petites coses

Un petit Tour, una visita express per algunes de les novetats que s'han incorporat a les nostres botigues Rabasa aquest mes de setembre. Cosetes de molt molar del món de la Puericultura, Maternitat i Nadons.

Amb cotxes, amb estels, ... fantàstiques estores que posen la suavitat, el disseny i la vistositat als nostres peus.

La perfecta companyia per a les nits dels més petits ens arriba de la mà de la llum Twesty de Babymoov. Varietat de colors, flexible per a una doble funcionalitat, autonomia d'11 hores i amb diferents cançons de bressol. Fantàstiques.


Seguim amb el Tour afegint protecció i comoditat als trajectes en cotxe.

El cinturó de seguretat per a l'embaràs Protectababy de Red Castle fa els viatges més confortables a la futura mare i més segurs per al bebè.

Redueix la pressió del cinturó a la panxa sense que minvi el seu valor protecció, de molt fàcil instal·lació en el seient del vehicle i utilitzable a partir del segon mes de gestació.

I acabem ronda de novetats amb el collar mossegador de MamiBB. De tacte suau, fet amb silicona apta per l'ús infantil i que permet ser rentat tants cops com necessitem; el collar estreta els llaços amb el nadó, calma l'ansietat de la sortida de les primeres dents i fomenta el joc. Mames guapes i petits ben happys.


Petites coses com aquestes i moltes més que podeu trobar aquest setembre als nostres punts de venda Rabasa Puericultura i Mobiliari de l'eixample. Petites coses ideades per oferir-nos grans moments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario