domingo, 16 de noviembre de 2014

Una tardor de nous colors Rabasa

La tardor ha arribat enguany a Rabasa amb un estoig farcit de colors especials.

Tons vius i optimistes que pinten d'il·lusió la celebració dels nostres 40 anys a l'Eixample de Barcelona des dels tres grans Univers amb un amplíssim ventall d'articles de Puericultura, Mobiliari i Espai Bugaboo que tenim al carrer Casanova.

Quatre dècades de meravellós viatge acompanyats d'amics, clients i d'un equip Rabasa que, no només l'han fet possible, sinó que ens l'han fet del tot plaent i en família.

La tardor ha arribat enguany a Rabasa amb un gegant 40 sota el braç i, amb ell, una voluntat d'acostar-nos molt més encara a les persones que han fet, fan i seguiran fent camí amb nosaltres.

La promoció Generacions Rabasa, amb obsequis per a totes aquelles famílies que són clients des de fa més d'una generació, n'és un dels primers exemples d'aquesta voluntat que està amanint amb colors de somriures el nostre dia a dia.


L'aposta per una l'excel·lència comunicativa online que s'atansi als usuaris des dels canals Rabasa a facebooktwitter, un lloc web que en breu presentarà atractius canvis, en aquest mateix blog que avui neix i tot un seguit de propostes que en breu anirem desvetllant.

Iniciatives que des d'aquesta tardor desitgen farcir de colors especials les estacions que estan per venir. Tons vius, optimistes i il·lusionants que us facin gaudir encara més dels nostres Univers Rabasa pels més petits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario