domingo, 21 de diciembre de 2014

Prevenció des del primer dia

Encara no ha nascut el vostre bebè i ja podeu prendre decissions importants pel seu futur i el de la seva salut. La possibilitat de conservar les cèlul·les mare del seu cordó umbilical el dia del part és una d'elles. Conservar-lo permetrà disposar de manera immediata d'una mostra compatible de gran potencialitat terapèutica pel tractament de malalties.

Per aquest motiu, moltes famílies prenen la decissió de conservar les cèl·lules mare del cordó umbilical del seu fill preventivament per protegir el futur de la seva salut i la de la seva família en cas de necessitat. Prevenció des del primer dia.

Les cèl·lules mare:
-ténen la capacitat de dividir-se per generar cèl·lules idèntiques i transformar-se en diferents tipus de cèl·lules.
-s'utilitzen com tractament estàndar per més de 80 malalties relacionades amb el sistema hematològic i immunitari.
-són d'un gran potencial en medicina preventiva.
 
Perquè conservar les cèl·lules mare de la sang del cordó umbilical?
-Oportunitat única: només es pot fer l'extracció en el moment del part.
-Compatibilitat garantida: són 100% compatibles amb les del bebè.
-Possible ús dins de la família: probabibilitat de compatibilitat del 30% amb d'altre membre de la família i major èxit post-trasplant entre donants familiars.
-Disponibilitat immediata de la mostra en cas de necessitat.
-Gran potencial de futur.

A dia d'avui amb les cèl·lules mare es poden tractar malalties oncològiques, deficiències medulars, hemoglobinopaties i immunodeficiències. Així com també malalties metabòliques, malalties autoinmunes i assaigs clínics per malalties com la diabetes tipus 1 i les lesions cerebrals pediàtriques per les que es miren d'obtenir noves teràpies mèdiques.

Rabasa us recomanem SEVIBE, el primer banc de cèl·lules mare autoritzat amb laboratori a Espanya i Assistència Personalitzada el dia del part. A la nostra botiga tenim tota la informació del cóm i el perquè d'aquesta decissió de futur i, també, accedint al seu web podeu consultar d'altres aspectes d'un pas d'ara per un horitzó amb més salut i tranquil·litat. Per un horitzó de prevenció davant dels imprevistos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario