domingo, 15 de marzo de 2015

Precocitats que van amb somriures

Acomiadem la darrera setmana d'hivern al blog de Rabasa amb un parell de clips de vídeo descoberts al lloc web Bebés y más dels que, després de la calamarsada de dissabte a Barcelona, ens ajuden a pujar la temperatura de la setmana amb curiositats i altes dosi de tendresa.

Crack de la Gimnàstica.
El primer, les imatges d'una ecografia de control aparentment rutinària en les que un bebè juganer de mena avança el temps de parcs i gronxadors per saltar i impulsar-se dins de la seva mare. Potser és massa precipitat afirmar-ho però, sembla, que una futura figura de la Gimnàstica està de camí. De moment, nosaltres, la puntuem amb un 10 majúscul.My fisrt Hello.
El segon dels clips també va de simpàtiques precocitats, en aquest cas en el llenguatge. En Cillian McCann és un bebè irlandès d'escasses set setmanes de vida amb unes ganes boges de començar a xerrar i explicar coses. Tantes, que no se'n pot estar de respondre al hello de la seva mare amb la mateixa moneda.Saltirons i salutacions per anar acomiadant al fred que assenyala el calendari.
Vídeos que dibuixen somriures primaverals al darrer dilluns d'hivern.

No hay comentarios:

Publicar un comentario