lunes, 27 de abril de 2015

De celebrities i amics premiats

De Babyzen Yoyo ...
Perquè hem de seguir portant els nostres nens en cotxets voluminosos, poc pràctics i que no són agradables?

Amb aquesta pregunta i un full en blanc, un grup de cinc metges francesos van començar a imaginar tota una generació de cotxets de nens i cadires de passeig. Idees en marxa i repte superat amb nota alta amb la creació del complet cotxet ZEN, el cabàs tot-en-un YOGA i la lleugeríssima cadira YOYO.

La BABYZEN YOYO és reconeguda pel seu tamany compacte, l'elegant disseny i un sistema de plegat únic. Un model que ha captivat a moltíssimes persones d'arreu del món i,



entre elles, la parella de celebrities formada per Kim Kardashian i Kanye West que a mitjans d'abril van desplaçar-se per a l'aeroport de París acompanyats de la seva somrient filla damunt d'una Babyzen Yoyo. Fotografies i report del Daily Mail que podeu consultar cliclant aquest enllaç de la versió online del diari.

I Babyzen Yoyo que, evidentment, podeu veure, provar i demanar tota la informació a la vostra botiga Rabasa de carrer Casanova 114.

... i de maletes Trunki
A les tendes Rabasa hem rebut la visita d'en Víctor, marit de la Jennifer i una de les quatre guanyadores del sorteig de les maletes Trunki realitzat el passat 18 d'abril i del qual vam informar a la nostra plana a Facebook.


Un sorteig fet entre totes les butlletes recollides al Saló Bebés y Mamás de l'11 i 12 d'abril a Fira Barcelona (Montjuic), a l'estand dels amics de El Bebé Aventurero. Mil gràcies al Víctor per la seva alegria i posar amablement amb la seva llampant Trunki.

No hay comentarios:

Publicar un comentario