jueves, 26 de febrero de 2015

Com dues gotes d'aigua

Un dels llocs comuns en les primeres setmanes de vida dels nadons és aquella mena de dèria generalitzada de familiars, amics i entorn per esbrinar si el nouvingut té més semblances a mare o pare i, també, l'anar repartint diferents trets de la seva carona entre un o altre dels pares biològics. 

Clàssics com "té els ulls de la seva mare", "el nas és ben bé com el de son pare" i d'altres similituds i comparacions mai no han de faltar en aquestes primeres presentacions en societat

El lloc web UPSOCL, un veritable referent de la xarxa a l'hora d'oferir continguts curiosos d'un bon grapat de matèries, va publicar un post signat per Josefa Del Real amb un recull de 40 fotos de pares i fills en el que ens mostra el sorprenent poder que pot arribar a tenir la genètica.

Una publicació íntegra que podeu veure clicant en aquest enllaç i de la que a Rabasa us en oferim una petita selecció en la que el clàssic són "com dues gotes d'aigua" seria, com veureu, el títol més adequat.










* La simpàtica fotografia en blanc i negre del capçal del post s'ha trobat a The Take Away i el seu autor és Jonh A. Ryan

No hay comentarios:

Publicar un comentario