miércoles, 4 de febrero de 2015

L'Espai Bugaboo de Rabasa

Molt fans de la mobilitat i versatilitat que permeten rodar sense limitacions de terreny i situació, del confort que ofereix als nens i la ferma voluntat de simplificar el dia a dia de pares i mares.

Molt fans del no aturar-se i sortir a explorar el món acompanyats dels nostres menuts, de la permanent investigació i innovació tecnològica de la marca holandesa aplicada en uns dissenys que fan encara més atractiu el que ja és seducció pura.

A Rabasa som de fa anys molt i molt fans de la filosofia i cotxets de Bugaboo. D'una manera de fer que no ens va fer dubtar gens ni mica a l'hora d'apostar per un univers únicament i exclusivament dedicat a aquesta marca al carrer Casanova 116: el nostre Espai Bugaboo de Rabasa.



Un Espai en el que veure i provar els diferents models, l'ampli ventall de pràctics complements i les novetats amb les que tot sovint ens sorprenen i, també, el nostre Oficial Bugaboo Service Center en el que trobar tots els recanvis i accessoris oficials o una ITV Bugaboo en la que revisem i posem a punt el teu cotxet, tant si l'has de reestrenar com si el vols passar a d'altres pares.


Un Espai Bugaboo pels molt i molt fans de la mobilitat, versatilitat, confort, innovació i disseny Bugaboo. I a Rabasa ho som molt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario