jueves, 27 de octubre de 2016

Bugaboo Donkey Weekender: hi havia una vegada un aparador exclusiu

Com a botiga oficial Bugaboo acostumem a tenir novetats i exclusives, a més de tots els productes, cotxets i complements de la prestigiosa marca.

En aquest post et volem anunciar una primicia que a tot l'equip de Rabasa ens ha robat el cor: Bugaboo, en exclusiva, ens ha regalat per, l'aparador del nostre Espai Bugaboo, el decorat de l'anunci del Bugaboo Donkey Weekender.


Bugaboo Donkey Weekender: una edició limitada

Ucotxet convertible que es presenta amb un nou look i una bossa d'equipatge lateral molt especial que pot portar fins a 10 kg i usar-se independentment. Tenint en compte la cistella de compres, el Bugaboo Donkey Weekender compta amb una capacitat d'emmagatzematge de fins a 20kg.

Còmode, funcional i elegant, el Bugaboo Donkey Weekender es presenta amb un teixit exterior blau grisenc, un folre interior casual en jersei de color gris, un manillar i nansa de transport de pell sintètica cosida a mà en color conyac i, uns elegants detalls de pell a la capota.

El Bugaboo Donkey Weekender també pot convertir-se d'un cotxet mono a un doble complet, o bé a un cotxet de bessons, gràcies als fantàstics packs d'extensió a duet i dels bessons.



Vine a veure el nostre aparador!

Per aquest motiu, et volem convidar perquè visitis el nostre Espai Bugaboo i contemplis el magnífic disseny del nostre exclusiu aparador i del Bugaboo Donkey Weekender.

No hay comentarios:

Publicar un comentario