jueves, 13 de octubre de 2016

Termòmetre Rabasa a -10 i a -15 ;)


Al post anterior us vam parlar del nostre Espai Bugaboo. En aquest, aprofitant que a Rabasa estem d'OktoberFest, us volem parlar de la resta dels nostres espais: Rabasa Mobiliari i Rabasa Puericultura.

Rabasa Mobiliari



Ubicat al carrer Casanova 122, aquest espai ofereix mobles de les millors marques: Trebol, Bopita, Ros, Núvol, Stokke, Dorita Somnis...

Si no saps com decorar l'habitació del nouvingut, a Rabasa Mobiliari podràs inspirar-te i agafar idees.

A més, aquest mes d'octubre estem de festa grossa: 10% de descompte en tots els nostres productes de mobiliari i decoració.

Rabasa Puericultura


A aquest espai podeu trobar totes les armes que una mare i un pare necessiten per lluitar la guerra de la maternitat i la paternitat.

Higiene, passeig, seguretat viaria, alimentació... solucionem totes les teves preocupacions perquè els més petits estiguin ben atesos i creixin com cal.

Durant aquest octubre, podràs passar per Rabasa i disfrutar del descompte del 15% en tots els productes de puericultura.

Més de 40 anys d'experiència

Vine a saludar i disfruta d'aquesta festa que hem preparat per l'octubre. 10% de descompte en mobiliari i 15% de decompte en productes de puericultura.


T'esperem ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario